Library at Conroy Tower

Situated in the co-working space on the third floor of the building. The library in this place is not very large but many genres: economics, politics, literature, history, divination, “soups for soul” and love story.

The special at this library is that it is contributed by the people who have come here. When you read a good book, you can share it at the library, the book’s name or the book itself. Conroy’s staff will send you money back on the cover of the book and sincere thanks when you share it. After that, it will be placed carefully on the library’s shelf, waiting for the next service. You can also read it when you come here as you did.

Reading a good book is a small joy of your own and that joy will be multiplied when you share it with others. This is very interesting when you can spread it so smoothly and calm.

Thư Viện Conroy Tower

Nằm tại khu co-working trên tầng 3 của toà nhà. Thư viện ở nơi này không lớn lắm nhưng rất nhiều thể loại: kinh tế, chính trị, văn học, lịch sử, bói toán, “món súp cho tâm hồn”, và ngôn tình.

Điểm đặc biệt tại thư viện này là nó được đóng góp bởi chính những người đã từng đến đây. Khi bạn đọc được một quyển sách hay, bạn có thể chia sẻ tại thư viện này, có thể là tên quyển sách hoặc chính quyển sách đó. Nhân viên của Conroy sẽ gửi trả bạn tiền trên giá bìa của quyển sách và lời cảm ơn chân thành khi bạn chia sẻ nó. Sau đó, nó sẽ được đặt cẩn thận lên kệ sách của thư viện, chờ đợt phục vụ tiếp theo. Bản thân bạn cũng có thể đọc nó khi đến đây như bạn đã từng.

Đọc được một quyển sách hay là một niềm vui nhỏ bé của riêng mình và niềm vui đó sẽ được nhân rộng ra khi bạn chia sẻ cho người khác. Điều này vô cùng thú vị khi bạn có thể lan truyền nó một cách nhẹ nhàng và êm đềm như thế.

 

OFFICE-1-1-e1525900242373 Library at Conroy Tower

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Thiện Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Thiện
Guest

ưkdjw